Haber

Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Edirne’de Sürdürüyor

Edirne’de milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Edirne milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban vatandaşlarla bir araya gelerek seçim vaatlerini konuştu.

Hatipler yaptıkları yazılı açıklamada, Büyükdöllük ve Çömlekakpınar köylerini ziyaret ederek yağmur ve şükür duasına katıldıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mayıs Pazartesi günü düzenleyeceği Edirne mitingine vatandaşları davet eden Hatipler, “Seçim çalışmaları kapsamında gittiğimiz yerlerde hemşerilerimizi tek tek mitinge davet ettim. Büyükdöllük ve Çömlekakpınar köylerimizde yağmur ve şükran dualarına katıldık. Hemşerilerimizle birer birer kucaklaştık. Son günlerde hep söylediğim gibi zaman yaklaşıyor ve umudumuz yeşeriyor.” sözlerini kullandı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba da milletvekili adayları ile Edirne Batman ve Mardin Yurttaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

İba, dernek üyelerine ev sahipliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

CHP adaylarının seçim çalışmaları

CHP Edirne milletvekili adayları Ediz Ün, Baran Yazgan, Ufuk Kanışkan ve Ahmet Erken seçim kampanyaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Adaylardan biri Havsa ilçesinde seçim yaparken Ün, Yazgan kent merkezinde, Kanışkan Keşan ve Erken’in Meriç ilçesinde vatandaşlarla görüşmeye geldi.

Talepleri dinleyen adaylar, vatandaşlardan destek istedi.

ÂLÂ Partisi Milletvekili adayı Mehmet Akalın, Havsa ve Uzunköprü ilçelerini ziyaret ederek seçim vaatlerini anlattı.

MHP Edirne Milletvekili adayı Ali Özer de mahalle ziyaretlerinde bulunarak seçimlerde destek istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu