Haber

Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2023 Şampiyonu Belli Oldu

Kartepe Belediyesi’nin birimler arası düzenlediği geleneksel Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2023 yılında sona erdi. Emlak ve Kamulaştırma Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü’nü 4-2 yenerek şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi’nin departmanlar arası dayanışma ve dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği “Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2023” sona erdi. 24 maçın ardından Emlak ve Kamulaştırma Müdürlüğü şampiyon oldu. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman liderliğinde düzenlenen turnuvada 10 takım iki küme halinde mücadele etti. Ataevler SporKomplekste düzenlenen spor Maçlarda büyük heyecan yaşandı. Maçlar 25 dakikalık iki devre halinde oynandı.

Final maçında tüm rakiplerini geride bırakarak karşı karşıya gelen Park Bahçeler Müdürlüğü ile Emlak ve Kamulaştırma Müdürlüğü ekiplerinin mücadelesi heyecanlı anlara sahne oldu. Mücadele sonunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü 4-2 mağlup eden Emlak ve Kamulaştırma Müdürlüğü şampiyon oldu. Yarışmanın ardından Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz düzenlenen törenle dereceye girenlere ödüllerini verdi. – KOCAELİ

camliyayla-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu