İş

İş Sanat Yeni Sezonunun Parlayan Yıldızlarını Arıyor

İş Sanat, müzisyenlere daha mesleklerinin başında sahne tecrübesi kazandırarak onlara destek olmayı amaçlıyor. Parlayan yıldızlar Konser başvuruları başladı. Parlayan Yıldızlar dizisi başvuru koşulları İş Sanat’ın internet sitesinde açıklandı. Katılım için son başvuru tarihi 4 Eylül 2023olarak belirlendi. 17 Eylül 2023 Pazarİş Kuleleri Salonu’nda yapılacak seçmeler sonucunda 16 genç müzisyen İş Sanat’ın yeni döneminde sahne alma fırsatı yakalayacak.

Başvuru koşullarına göre 1 Ocak 2003 (dahil) tarihinden sonra doğan ve halen güzel sanatlar lisesi veya konservatuarda eğitimine devam eden genç müzisyenler seçmelere katılabilir.

Adaylar, bir orkestrada profesyonel olarak ekip veya sözleşme ile çalışmamak şartıyla seçmelere başvurabileceklerdir. Adayların güncel biyografi ve görüntü kayıtlarını 4 Eylül 2023 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri beklenmektedir.

2002 yılından bu yana genç müzisyenlere destek veren Parlayan Yıldızlar’ın konserleri, Kasım ayında İş Sanat’ın yeni dönemiyle başlayacak.

Genç kemancı, 2012 yılında vefat eden İş Sanat Sanat Yönetmeni Meriç Soylu’nun ailesi tarafından Parlayan Yıldızlar’a verilen “Meriç Soylu Ödülleri”nde birincilik ödülünün sahibi oldu. Sofiko Thumburidze kazanmış. ikincilik ödülü Özberk Miraç Sarıgül(gitar) verirken, Efe Yaşar(vurmalı çalgılar) üçüncülük, Alev İkiz(piyano) ve nergis boran(zafer) mansiyon ödüllerinin sahibiydi.

  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu