Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik, Kılıçdaroğlu’nun iddialarını yalanladı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Konya’da Afganlar eğitiliyor, Türkiye’de toplumsal patlamalar olabilir’ açıklamasını yalanlayarak, “Türkiye güvenli bir ülke. Türkiye güven ülkesi, Türkiye güven ülkesidir” dedi. barış.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Çelik daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçerek basın toplantısı düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Çelik, iddialarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu’nun sistematik olarak ‘Afganlar Konya’da eğitiliyor, Türkiye’de toplumsal patlamalar yaşanabilir’ yalanını söylediğini belirten Çelik, şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz güvenlik zaafına ilişkin açıklamalarının tamamının yalan olduğunu defalarca söyledik. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürekli toplumsal patlamalardan bahsetmesi provokasyon girişiminden başka bir şey değildir. Provokasyonunu bu şekilde dile getirenlerin yaklaşımlarını her zaman bertaraf etmiştir. bir yol ortaya koymaya çalışıyoruz. Türkiye bir inanç ülkesidir. Türkiye bir inanç ülkesidir, Türkiye bir barış ülkesidir. Bu barış iklimi, bu kardeşlik iklimi büyük ve muazzam tecrübemizle, birikimimizle her zaman korunmaktadır. ulusumuzun büyük ve muazzam deneyimi.”

Türkiye’nin Yüzyılı, Kadının Yüzyılı

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısını değerlendiren Çelik, şunları söyledi:

“Sonucun verdiği prestijle Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye Asrını ilan etti. Türkiye Asrı her alanda ve her düzeyde yoluna devam ediyor ve adım adım inşa ediliyor. Türkiye Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı için kullandığımız kelimelerden biri de ‘Kadın Yüzyılı’dır aynı zamanda. “Bunun son örneği göğüslerimizi şişirdi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız Avrupa’nın en büyüğü olduğunu gösterdi. Filenin sultanları, Avrupa Birliği’nin başkenti sayılabilecek bir yerde Türk kadınının gücünü ve İstiklal Marşımızı okutarak da tüm dünyaya gösterdi.”

iskilip-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu